Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.10.2011 10:24 - TESTOSTEROL 250
Автор: megabol Категория: Спорт   
Прочетен: 4041 Коментари: 0 Гласове:
1



 Testosterol ™ е стимулант, който спомага за увеличаване на мускулната маса. Работата по него е започната от 2004 г. Позитивно приключилите лабораторни изследвания са позволили пускането му на пазара на стероидните препарати с естествен произход.От 2004 г. ефективните, но вредни "прохормонални" анаболни стероиди на разположение в САЩ са били забранени и недостъпни. Американските власти ги третират с цялата сила на закона. Производителите започнали да търсят законни алтернативи, които се оказват съединения, извлечени от растения и такива продукти днес се наричат прохормони.


Биологични свойства:

Testosterol ™ 250 е продукт на основата на активни фракции на растителни стероли. Стеролите са химични вещества с хидроксилна група на 3-та позиция в A-пръстена. Те са амфипатични липиди синтезирани от ацетил-коензим А чрез HMG-CoA. Молекулата е твърде плоска. Хидроксилната група на А-пръстена е полярна. Останалата част от веригата е неполярна. Биологичните свойства на стеролите зависи от броя и характера на заместителите в молекулата, особено на въглерод 17 (17C). Растителните стероли, стигмастерол и ситостерин имат структура, подобна на холестерол, прогестерон, прегненолон и 17-hydroksypregnenolon. Благодарение на това стеролите се прилагат за продължителни периоди са прекурсор при синтеза на прегненолон. Прегненолон е основният субстрат за биосинтеза на прогестерон, които формират 17-кетостероиди, глюкокортикоиди, минерало-кортикостероиди, тестостерон и естроген андростерон. Прегненолон подлежи на промени с тенденция за формиране на всички стероидни хормони. Тези биохимични реакции се катализират от цитохром P-450. Усърдни тренировки и съответни препарати засилват тези реакции.Биологичният ефект, когато се прилага Testosterol ™ 250 е разнообразен и зависи от много фактори - ендогенни (вътрешни) и екзогенни (външни). Изключително важни са количествените отношения между стероидните хормони, които съществуват в био системата на човека преди прилагането на продукта и след това. Както е известно стеролите не са субстрат за синтеза само на тестостеронр, но и на други стероидни хормони. Някои метаболити на стероли може да имитират хормоните в организма и обикновено се конкурират с тях в клетките на тялото, като по този начин променят много физиологични функции. Затова трябва да се регулират количествените отношения между 17-кетостероиди, тестостерон, прогестерон, андростерон и кортикостероиди.Стеролите, присъстващи в продукта, дават ефекта на "метаболитни преференции", и са ефективен активатор и субстрат за даден метаболитен път.


Ефектите на Testosterol 250 ™

Съдържащите се стероли са прекурсора за синтеза на естроген и тестостерон, докато съотношението в тялотото между естроген и андрогени, в случай на нередност се регулира. Многобройни аналози на тестостерон в резултат от стероли в някои области на тялото, блокират рецепторите за андрогените (андростерон, андростендион, дихидротестостерон). Това не намалява. Въпреки това, анаболният ефект, тъй като техният ефект върху метаболизма на аминокиселини, мазнини и протеини е такъв, остава същия.


Характеристики на продукта:

предшественик в биосинтеза на 17-кетостероиди (което напрактика едехидроепиандростерон-DHEA), работещи с андрогени или анаболно (мускулен растеж).

 - предшественик в биосинтеза на минералкортикоиди (алдостерон).

 - стимулира синтеза на гликоген в черния дроб.

 - подобрява регенерацията на мускулната и епителната тъкан.

 - растителните стероли са естествени инхибитори на медиатори на болка и възпаление.

 - липотропните вещества подобряват състоянието на мускулна тъкан, скелета, сърцето, бъбреците и черния дроб.

 - подобрява настроението и повишава нивото на физическа активност.

 

Обширни изследвания над растителните стероли се проведоха в Полша над млекопитаещи бозайници през 2004 година.Резултатите показват, че тези съединения, прилагайки се заедно с добре балансирана диета, са увеличили мускулната маса на организма с 18-26%.През 2006 г. са събрани наблюдения на трениращи доброволци, които допълват диетата си с продукт Testosterol ™ 250. Резултатите са следните - след 30 дни консумация на една опаковката от продукта, показват средно увеличаване на теглото с 2-3 кг (до 9 кг). Над 90% от запитаните също така постигат увеличение на потенциала си. Осемдесет и шест процента от доброволците са докладвали положителни промени през вечерната фаза на почивка.

 

Продуктът подобрява регенерацията по време на сън (в този период се наблюдава увеличение на обема на мускулната тъкан). Моля, обърнете внимание, че по време на приема трябва да се осигури достатъчно дълъг сън. Това е характеристика на отделния човек, но се приема, че в дните на тренировка времето за сън не трябва да е по-малко от 8 часа.Стеролите след перорално или парентерално приложение се фосфорилират. Бързо се абсорбират от червата в кръвта и лимфата. Витамин D, A и ненаситени мазнини увеличават усвояването на растителните стероли.


Продуктът е обогатен с екстракт от роза, антиоксидант съдържа съдържа флавоноиди, комплекс фенолни киселини, което засилва ефекта на стеролите.


 

Прием:

1 капсула на ден след първото хранене 

Всяка капсула съдържа: 
- 250 мг растителни стероли 
- 15 мг инулинов
- 1,75 мг фенолни гликозиди
- 0,75 мг флавоноиди
- 0,01 мг phylloquinone 

Вещества в една капсула: 255mg соев екстракт, 32mg чист екстракт от роза, 31mg Inula, магнезиев стеарат, силициев диоксид, желатин. 

Не са известни нежелани реакции по време на прилагането на растителни стероли. 

Произведено в ЕИО - продуктови стандарти на Европейския съюз 


Най-добър до: преди датата, посочена върху кутията. 



ПРЕПОРЪКИ:
Съхранявайте кутията затворена при температура под 25 ° C / Да се пази от деца. 
Препаратът не заменя разнообразното хранене / Следвайте препоръчителната доза. 
Не е подходящ за бременни или кърмещи.

Официален вносител за България:

 

“ФАВОРИТ СПОРТ БГ” EООД.гр.Пловдив



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: megabol
Категория: Спорт
Прочетен: 64078
Постинги: 42
Коментари: 6
Гласове: 4
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031